NIEUWE TENNIS- EN PADELSCHOLEN RIDDERWEIDE

20 april 2024

Er zijn twee nieuwe aanbieders van trainingen gevonden, waar we verheugd over zijn. Padel Opleiding Engelaar gaat naast de eerder al genoemde flexlessen ook (korte) reeksen tennis- en padelopleidingen bieden en De Padelcompany is beschikbaar voor Padeltrainingen. Onderstaand stellen zij zichzelf voor.

PADEL OPLEIDING ENGELAAR (POE)

Ten eerste zijn wij verheugd om als een van de aanbieders de padel en tennis trainingen onder de vlag van Padel Opleiding Engelaar (POE) op de Ridderweide te mogen verzorgen.

Veel leden zullen ons al kennen, maar via deze mail zullen wij ons toch even voorstellen. POE is in 2016 opgericht en staat onder leiding van Jack Engelaar en Ina van Lavieren. Wij staan voor kwaliteit, plezier, goede communicatie en hoge betrokkenheid bij de leerlingen. Wij zijn beiden padel en tennis gelicenseerd en in bezit van alle benodigde diploma’s. Wij hebben de nodige ervaring op padel en tennisgebied.

Zeker de laatste jaren hebben wij met padel WK, EK, internationale toernooien en nationale kampioenschappen gespeeld. Tevens hebben wij over de grens gekeken en ervaren hoe de sport aangeleerd wordt door Spaanse en Zuid Amerikaanse trainers waar de sport vandaan komt.

Zoals eerder aangegeven in de mail door het bestuur zijn wij in de gelegenheid gesteld om flexlessen aan te bieden, waar we komende maand mee starten. Door de onlangs ontstane situatie is ons gevraagd om naast de flexlessen ook zoveel mogelijk andere trainingen in te vullen. Om dit helemaal in te vullen op het laatste moment is een uitdaging, maar wij gaan dit zo goed mogelijk proberen te doen. D.m.v. korte series van 3 trainingen voor de senioren zeker in de avond willen wij zoveel mogelijk mensen laten trainen, zowel voor padel als tennis. Voor de junioren overdag hebben we gekozen voor een serie van 10 lessen zowel voor padel als tennis. De flexles houdt in dat je voor 1 training kunt inschrijven met een bepaald thema bv bandeja, hoeken verdedigen, vibora etc.

Overdag zijn wij veel beschikbaar, dus als dit uitkomt graag in de ochtend of vroeg in de middag om de druk op de avonden weg te halen.

Een overzicht van alle lesmogelijkheden is te vinden op onze website. Daar staan ook de tijden vermeld wie van ons op welk moment kan en is het aanmeldformulier te vinden. Vanaf 13 mei gaan we starten met de lessen.

We zien elkaar binnenkort op het park en als er vragen zijn graag mailen naar i[email protected] of bellen met Jack Engelaar 0620953491/ Ina van Lavieren 0619466576. (telefonisch zijn wij in verband met vakantie vanaf 6 mei bereikbaar/ mailen kan altijd).

Met sportieve groeten,

Jack Engelaar
Ina van Lavieren

 

DE PADELCOMPANY

Even voorstellen: Ik ben Lycke van Hoeven, 36 jaar, sinds mijn vijfde lid bij de Ridderweide en gediplomeerd KNLTB Padellerares. Na jarenlang op hoog niveau te hebben getennist ben ik een aantal jaar geleden overgestapt naar padel. Ik was gelijk verkocht, wat een leuk technisch en tactisch spel! Zelf heb ik tot 2 jaar geleden op het hoogste dames niveau van Nederland gespeeld en ben erg enthousiast en net als de meeste 'verslaafd' aan het spelletje. Mijn sterke punten zijn de glaswand, volley, bandeja, lob, service en daarnaast tactisch inzicht. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van De Padelcompany en heb erg veel zin in om jullie padelniveau (beginner tot wedstrijdspelers) met veel enthousiasme naar een hoger niveau te brengen waardoor het spel nog leuker wordt!

Ik ben in principe vanaf 1 mei beschikbaar op dinsdagavonden vanaf 18:30 uur. Bel of stuur een app naar 06-14430021 voor meer informatie of om aan te melden voor een flexles.

Tot op de baan!

Sportieve groet, Lycke

Nieuwscategorieën