COMPETITIE

Ridderweide Tennis en Padel neemt deel aan de landelijke en regionale tennis- en padelcompetities van de KNLTB. Je kunt je samen met een team van minimaal vijf spelers inschrijven voor één of meerdere competities. Je speelt altijd tegen tegenstanders van hetzelfde niveau. Competitie spelen is ontzettend leerzaam omdat je veel wedstrijden speelt tegen verschillende tegenstanders. Bovendien is spelen in een competitieteam heel gezellig, ook dat is belangrijk! 

We doen mee met teams op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Via de link KNLTB Voorjaarscompetitie kan je alle informatie over de Voorjaarstenniscompetitie vinden. Je kunt ook met een team meedoen aan de Zomeravondcompetitie. 

 

8/9 COMPETITIE TENNIS
Voor tennis starters is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de 8/9 competitie op Zondag. Een 8/9 team bestaat uit 3 personen, wat het makkelijker maakt om een team te vormen. Bovendien mag het team willekeurig worden samengesteld uit dames en heren.

In de maanden van april tot en met september wordt er op de woensdagochtend een 55+ tenniscompetitie gehouden met clubs uit de regio. 

Voor de jeugd wordt ook een competitie georganiseerd. 

 

PADEL

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. 

Er worden vier competities aangeboden:

Via deze link kan je alle informatie over de padelcompetitie vinden. 

INSCHRIJVEN:

Het inschrijfgeld is afhankelijk van het aantal speelrondes in de competitie. 

  • Voor de zaterdag en zondag competitieteams Tennis € 105,- per team. 
  • Voor de competitieteams Padel en vrijdag Tennis € 75,- per team.

De wedstrijdballen die je ontvangt voor aanvang van de competitie, blijven eigendom van jullie team na afloop van de competitie.
 
 
LOTING: Omdat er in het verleden regelmatig meer teams in hebben geschreven voor een competitiedag(deel) dan we konden plaatsen, is er een lotingsprocedure opgesteld. Bij over-inschrijving zal deze procedure worden toegepast. De lotingsprocedure sturen we je op verzoek toe.

 

Binnen de Ridderweide zijn er twee VCL's, (Vereniging Competitie Leider), te weten Jurgen Berkhof (padel) en Gert-Wim Kreukniet (tennis). Heb je vragen? Stuur ze een mail via [email protected]