COMMISSIES

Verschillende commissies die worden gerund door vrijwilligers houden Ridderweide Tennis en Padel een actieve vereniging. Bekijk hieronder welke commissies allemaal actief zijn. Heb je zelf goede ideeën voor een onmisbare nieuwe commissie of wil je een bijdrage leveren aan één van de bestaande commissies? Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]

 
BAR

De bar in ons clubhuis draait volledig op vrijwilligers. De barcommissie zorgt voor een goede bezetting, voldoende voorraad en een gezellige bar. 

Contact: [email protected]


COMMUNICATIE

De website, nieuwsbrieven, een mooie Facebook-pagina en natuurlijk de Club App. De communicatiecommissie zorgt ervoor dat alle leden continu op de hoogte zijn van de ins en outs van Ridderweide Tennis en Padel.

Contact: [email protected]

 
JEUGD

De jeugdcommissie van Ridderweide Tennis en Padel is de drijvende kracht achter alle jeugdactiviteiten. De commissie zorgt dat teams van de Ridderweide kunnen meedoen aan de World Tour en competities, organiseert toernooitjes en allerlei andere leuke middagen en avonden voor onze jeugdleden.  De nadruk ligt natuurlijk op tennis en padel, maar soms worden er ook andere spellen gespeeld.  Bijvoorbeeld tijdens de Nacht van de Jeugd. 

De voorzitter van de jeugdcommissie is: Lieuwe Holwerda

Contact: [email protected]

De jeugdcommissie organiseert het liefst zo veel mogelijk activiteiten, maar dat kan natuurlijk niet zonder begeleiding, daarom is hulp altijd welkom! We vergaderen ongeveer 1 keer in de 6 weken en organiseren altijd minimaal met 2 begeleiders, dus je staat nooit alleen voor het organiseren/begeleiden van een activiteit. Heb je interesse om ons te versterken, of andere vragen, neem dan contact op met Lieuwe Holwerda, voorzitter van de jeugdcommissie via email of bel 06-5178 5270 
 
ACCOMMODATIE

De Accommodatie Commissie draagt zorgt voor het onderhoud van het park en het clubhuis. 

TOERNOOI/COMPETITIE

Deze commissie draagt zorg voor de organisatie van de toernooien en de voor- en najaarscompetitie en bestaat uit:

  • Gert-Wim Kreukniet (VCL)
  • Jurgen Berkhof (VCL)
  • Dorien Termeer (Ridderweide Midsummer Open)
  • Willy Molag (Ridderweide Midsummer Open)