SPONSORING

Ridderweide Tennis en Padel is trots op haar sponsoren. Dankzij onze sponsoren kunnen we de gezellige vereniging blijven die we al jaren zijn en mooie activiteiten voor onze leden organiseren. De sponsorcommissie is wel nog altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Interesse? Dan horen we graag van je via [email protected]. Direct sponsor worden? Vul dan het aanmeldformulier in!

 

WORD OOK SPONSOR VAN DE RIDDERWEIDE

Er zijn diverse manieren om sponsor te worden van de Ridderweide. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Of kijk in de flyer Sponsoring.

 

SPANDOEK (MESH)

6x1,8m BUITENRAND 

WINDVANGER

6x2m (OP PARK)

SPANDOEK

2,5x0,8m

STICKER PADELBAAN*

0,80x0,25 m

SFEERMAKER**
Bedrag per jaar (looptijd 1 jaar)  € 1200 € 300 € 200 € 125 min. € 60
Bedrag per jaar (looptijd 3 jaar)  € 1100 € 275  € 175 € 100 min. € 60
Plaats doek/windvanger

Aan de buitenrand,

zichtbaar vanaf de

Schaarsdijkweg

Op het park langs

baan 1 t/m 5

Lage hekken

baan 1 en 4

Op een van de ramen van een padelbaan

nvt
Logo website ja ja ja ja nee
Naamsvermelding Website nee nee nee nee ja
Logo KNLTB Club App ja ja ja ja nee
           

Eenmalige kosten

(productie windvanger / doek/sticker)

€ 150 € 300 € 50 € 25 nvt

* Op een van de padelbanen kan aan de onderkant van het glas een sticker worden bevestigd. De sticker kan in verband met de veiligheid bij het breken van het glas geen volvlak zijn, maar moet een uitsnede van bijvoorbeeld logo of URL/slogan zijn.

** De Sfeermaker is een sponsor die met zijn bijdrage bijdraagt aan de gezelligheid en de activiteiten op de Ridderweide. De invulling daarvan wordt uitgevoerd door de Barcommissie, bijvoorbeeld door een bitterballetje of een drankje te serveren op onverwachte momenten. Of om de jeugd te voorzien van een extraatje. 

 

 

TOERNOOI OF KLEDING SPONSOR WORDEN?

Naast de doorlopende sponsoring is het ook mogelijk om bijvoorbeeld naamgever te worden van een van de toernooien die georganiseerd worden door de Ridderweide Tennis en Padel of kleding beschikbaar te stellen voor de jeugd met uw logo erop. Omdat er diverse varianten mogelijk zijn, bespreken we dit graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via [email protected]

FLYER Sponsoring Ridderweide.pdf