PROFESSIONELE PADEL- EN TENNISTRAINING

Je kunt je bij Ridderweide Tennis en Padel natuurlijk ook opgeven voor padel- en/of tennistraining.  Er zijn meerdere tennis/padelscholen en trainers actief.
 
Padel Opleiding Engelaar (POE)
Padel Opleiding Engelaar (POE) is in 2016 opgericht en staat onder leiding van Jack Engelaar en Ina van Lavieren. Zij staan voor kwaliteit, plezier, goede communicatie en hoge betrokkenheid bij de leerlingen. Jack en Ina zijn beiden padel en tennis gelicenseerd en in bezit van alle benodigde diploma’s en hebben de nodige ervaring op padel en tennisgebied. Zeker de laatste jaren hebben ze met padel WK, EK, internationale toernooien en nationale kampioenschappen gespeeld. Tevens hebben ze over de grens gekeken en ervaren hoe de sport aangeleerd wordt door Spaanse en Zuid-Amerikaanse trainers waar de sport vandaan komt.  
 
POE verzorgt flexlessen en (korte) series van lessen voor zowel padel als tennis. Inschrijven voor de lessen kan via www.poengelaar.nl
 
Voor vragen graag mailen naar [email protected] of bellen met Jack Engelaar 06-20953491 / Ina van Lavieren 06-19466576.
 
     
De Padelcompany
Even voorstellen: Ik ben Lycke van Hoeven, 36 jaar, sinds mijn vijfde lid bij de Ridderweide en gediplomeerd KNLTB Padellerares. Na jarenlang op hoog niveau te hebben getennist ben ik een aantal jaar geleden overgestapt naar padel. Ik was gelijk verkocht, wat een leuk technisch en tactisch spel! Zelf heb ik tot 2 jaar geleden op het hoogste dames niveau van Nederland gespeeld en ben erg enthousiast en net als de meeste 'verslaafd' aan het spelletje. Mijn sterke punten zijn de glaswand, volley, bandeja, lob, service en daarnaast tactisch inzicht. Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van De Padelcompany en heb erg veel zin in om jullie padelniveau (beginner tot wedstrijdspelers) met veel enthousiasme naar een hoger niveau te brengen waardoor het spel nog leuker wordt!

Ik ben beschikbaar op dinsdagavonden vanaf 18:30 uur. Bel of stuur een app naar 06-14430021 voor meer informatie of om aan te melden voor een flexles.

Tot op de baan!

Sportieve groet,

Lycke