Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Ridderweide Tennis & Padel! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Welk type racketsport ga je met name beoefenen?
3/3 Soort abonnement
>

CONTRIBUTIE

Als lid van Ridderweide Tennis en Padel krijg je voor één bedrag maar liefst twee sporten. Je betaalt jaarlijks contributie en wordt daarmee automatisch lid van de vereniging en van de KNLTB. Je kunt dan altijd vrij padellen en tennissen en je inschrijven voor competities en toernooien van de KNLTB, voor zowel padel als tennis. 

 

CONTRIBUTIEBEDRAGEN 2023

Senioren (17 jaar en ouder)* € 170,- 
Junioren (van 12 tot 17 jaar) € 105,-
Junioren (van 8 tot 12 jaar) € 90,-
Junioren (tot 8 jaar) € 75,-

 

* Als seniorlid jonger dan 68 jaar heb je twee keer per jaar bardienst (8 uur ledentaken). Zie meer informatie onder bardienst. Je kunt in plaats van bardiensten je ook inzetten in een commissie, hapjesdienst verzorgen tijdens een toernooi of helpen tijdens de klusdag. 

Wil je geen bardienst / ledentaken draaien? Dan bedraagt de contributie € 250,-.

 

De hoogte van de contributie in je eerste jaar als lid is afhankelijk van het moment waarop je lidmaatschap start en wordt per maand berekend + € 5,- en afgerond naar boven. Word je dus lid in augustus betaal je nog 5 maanden contributie.

ZOMERCHALLENGE 2023

Je kunt ook kiezen voor een korte Zomerchallenge om kennis te maken met Tennis en/of Padel. Je bent dan lid in de maanden juni, juli, augustus en september en kunt in deze periode ook meedoen met toernooien.

De lidmaatschapsbijdrage hiervoor is voor senioren € 85,- en voor junioren € 50,-