Padel- en TENNISPLEZIER BIJ DE RIDDERWEIDE

Als lid van de Ridderweide speel je twee sporten voor de prijs van één. Je bent het hele jaar door verzekerd van padel- en tennisplezier. Je hebt als lid altijd toegang tot het sportpark om vrij te padellen en te tennissen op onze vijf kunstgras tennisbanen en twee padelbanen. Maar dat is natuurlijk niet alles. We organiseren ook het hele jaar door activiteiten voor jong en oud en voor padelspelers en tennissers van alle niveaus. Plezier in de sport staat bij ons centraal. Je meldt je eenvoudig aan via het inschrijfformulier. Vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar ledenadministratie@ridderweide.nl

padel- en TENNISLES

Padel- en tennisleraren van DTT+ verzorgen het hele jaar door padel- en tennislessen bij Ridderweide Tennis en Padel.

 


COMPETITIES

Teams van de Ridderweide spelen mee in de landelijke en regionale competities van de KNLTB. Deelname kan op elk niveau, zowel voor senioren als jeugd.

 


TOERNOOIEN

Ridderweide Tennis en Padel organiseert meerdere keren per jaar open toernooien voor alle jeugd- en seniorleden uit Tiel en omgeving. En natuurlijk houden we eens per jaar clubkampioenschappen.

 


MEET & PLAY

Vrij spelen kan altijd bij de Ridderweide. Maar ben je op zoek naar nieuwe padel- of tennismaatjes of wil je eens met (of tegen) iemand anders spelen? Kom dan op donderdagavond naar Meet & Play.

 


OVERIGE ACTIVITEITEN

Verspreid over het jaar staan nog veel meer activiteiten voor jong en oud op de agenda. Bijvoorbeeld de Ladies Tennis Fair,  een interne wintercompetitie en het Mini & Maxi toernooi.