TIELSE TENNIS TOSS

18 november 2021


Beste tennisvrienden,  

De competitie 2021 zit er voor de meesten weer op, dus tijd om na te denken hoe we verder tennissend de winter in gaan!

Het bestuur van TC Groenendaal en Ridderweide Tennis & Padel hebben samen het plan opgevat om een Tielse Tennis Toss te starten. Met meerdere clubs in Tiel kunnen we toch veel meer met elkaar delen op tennisgebied. TLTC en Ten Medel zijn ook benaderd en hebben laten weten, mocht de TTT een succes worden, in 2022 ook graag aan te haken. Vanwege andere geplande activiteiten lukt het hen niet meer om dit jaar mee te doen.

Het is de bedoeling om een aantal gezellige, ontspannen en sportieve avonden te organiseren waarop we ook met de leden van een andere vereniging kunnen kennismaken. Allemaal met een gedeelde passie, TENNIS!

We gaan vooralsnog starten met 4 vrijdagavonden, nog dit jaar, en bij succes kunnen we dit in het nieuwe jaar uitbreiden. De speeldata voor 2021 zijn:

  • 26 november op TC Groenendaal
  • 3 december op Ridderweide Tennis en Padel
  • 10 december op TC Groenendaal
  • 17 december op Ridderweide Tennis en Padel

Aanvang is om 19:00 uur.  We starten natuurlijk met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Gezien de huidige maatregelen zal na de eerste tennisronde helaas geen gebruik meer gemaakt kunnen worden van de bar.

We zullen 3 rondes van 45 minuten spelen. 

Kun je niet direct om 19.00 dan is het natuurlijk ook mogelijk om later aan te sluiten. Om wel een idee te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we jullie wel je uiterlijk de zondag voor aanvang speeldata aan te melden via: [email protected]

Het uitgangspunt is minimaal 8 deelnemers om de avond doorgang te kunnen geven. Heb je nog vragen, dan kun je deze ook hierheen mailen.

Dus heb je zin in een avond gezelligheid en toch sportief bezig te zijn? Geef je dan uiterlijk zondag 21 november op voor de 1e speeldatum. Wij hebben er zin in!!! 

Met sportieve groeten, 

Nicolette en Anne-Cora (namens TC Groenendaal en Ridderweide Tennis & Padel) 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen