NIEUWS ALGEMEEN

NIEUWS ALGEMEEN · 16. juni 2020
Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of heb je dit jaar door het Corona-virus nog te weinig gesport en wil je in de zomer graag naar buiten? Ridderweide Tennis & Padel daagt jou en je vrienden uit voor de Zomerchallenge!

NIEUWS ALGEMEEN · 08. juni 2020
Misschien heb je het vandaag gelezen in de Telegraaf of voorbij zien komen in Shownieuws. Robin Haase, proftennisser en sinds 2006 kopman van Oranje heeft de campagne "Balletje slaan?" opgestart, met als doel om tennisverenigingen de deuren open te laten zetten voor niet-tennissers om in beweging te komen. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen.

NIEUWS ALGEMEEN · 11. mei 2020
Afgelopen vrijdag hebben we overleg gehad met de gemeente en zaterdag heeft de Veiligheidsregio een nieuwe noodverordening afgegeven, waardoor we onder voorwaarden weer van start mogen. Senioren mogen zonder aanwezigheid van een toezichthouder tot in ieder geval 1 juni alleen vrij tennissen en padellen in een enkelspel.
NIEUWS ALGEMEEN · 20. maart 2020
Donderdag 12 maart hebben de groepen 7 en 8 van Basisschool De Bataaf en de Sportklas van RSG Lingecollege een clinic Padel en Tennis gevolgd bij de Ridderweide.

NIEUWS ALGEMEEN · 15. maart 2020
Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.
NIEUWS ALGEMEEN · 13. maart 2020
Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De KNLTB en dus ook de Ridderweide volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Op basis hiervan heeft het bestuur van de Ridderweide helaas het besluit moeten nemen om de Open Dag en het Mini-Maxi Toernooi op zaterdag 21 maart af te lassen.

NIEUWS ALGEMEEN · 06. februari 2020
Vanaf vandaag is het mogelijk om in schrijven voor de tennis- en padellessen die vanaf het voorjaar door DTT+ verzorgd worden.

NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Op maandag 25 november heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Er is een volledig nieuw bestuur verkozen, na een jaar, waarin Ramon van Donselaar (voorzitter a.i.) en Marcel Huting (penningmeester a.i. en ledenadministratie) met ondersteuning van Geurt Kakebeen (algemene zaken) de honneurs hebben waargenomen. Het nieuwe bestuur wilt de heren nogmaals dank zeggen voor hun inspanningen en voor hun toezegging ons het komende jaar te blijven ondersteunen waar nodig en gewen
NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Vanaf het komende voorjaar zal DTT+ de tennis- en padeltrainingen verzorgen op de Ridderweide Tennis en Padel.

NIEUWS ALGEMEEN · 02. december 2019
Op het EK Padel in Bilbao heeft het NL Veteranenteam een historische 2e plaats behaald achter grootmacht Spanje bij zowel de dames als de heren!!! Jack en Ina van harte gefeliciteerd. Uiteraard zijn we trots op deze prestatie.