KOOP VIA SPONSORKLIKS BIJ JE FAVORIETE WEBSHOP EN STEUN RIDDERWEIDE

08 november 2020


Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Ridderweide Tennis en Padel zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de Ridderweide. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Ridderweide Tennis en Padel ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Ridderweide Tennis en Padel. Voor jou een kleine moeite, voor de Ridderweide zijn het directe inkomsten. Je kunt ook de App downloaden van Sponsorkliks. 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Ridderweide Tennis en Padel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Ridderweide Tennis en Padel hier direct van!

Nieuwscategorieën SENIOREN