ALGEMENE LEDENVERGADERING STEMT VOOR BAANVERNIEUWING BAAN 1 T/M 4 EN AANLEG LED-VERLICHTING

29 november 2020


In de Algemene Ledenvergadering van afgelopen dinsdag 24 november is er door de leden gekozen voor de vernieuwing van de banen 1 tot en met 4 en de aanleg van LED verlichting. De renovatie zal gepland worden voor november/december 2021. Voor baan 5 zal er worden gekeken of er tegen een geringe investering mogelijkheden zijn om de baan op te knappen, bijvoorbeeld door baandelen te vervangen met name rondom de baseline. 

Voor baan 5 heeft het bestuur de wens uitgesproken om deze in de toekomst (uiterlijk in 2026) te vervangen door 2 padelbanen en tussen de tennis- en padelbanen een overdekt terras aan te leggen. Over dit plan is in de vergadering niet gestemd. Wel gaat het bestuur verder monitoren hoe de bezettingsgraad van de tennis- en padelbanen is en hoeveel leden actief welke sport beoefenen binnen de vereniging. 

Er worden het komende jaar diverse fundraise acties opgestart om de hoeveelheid eigen geld en het te lenen bedrag zo klein mogelijk te maken. Binnenkort zullen de leden geïnformeerd worden over een obligatielening, waardoor de vereniging door haar eigen leden in staat wordt gesteld op een voordelige manier over gelden te beschikken, terwijl de leden tegelijkertijd rendement kunnen maken. Daarnaast zal er een "Koop een Vierkante Meter voor € 60,-" actie worden gestart. 

Nieuwscategorieën