ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN · 30. juli 2020
Kom op zaterdag 5 september 2020 tussen 10:00 - 15:00 uur kennismaken met Ridderweide Tennis en Padel. Padel is een nieuwe spectaculaire en snelle racketsport. Ridderweide is de eerste vereniging in de wijde omgeving die 2 padelbanen heeft en waar zelfs al enthousiast competitie op wordt gespeeld. Padel is een combinatie van squash en tennis. Je mag de glazen achterwanden gebruiken in het spel. Probeer het uit!

ACTIVITEITEN · 01. juli 2020
In de week van zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 1 augustus vindt het Ridderweide Midsummer Tennis & Padel Toernooi plaats met als thema Beats, Burgers and Beer. Na de sportieve inspanning onder het genot van een lekker muziekje staat ons nieuwe biermerk Budels Bier | Budelse Brouwerij in de schijnwerpers. Deelname kost €5,-. De inschrijving verloopt NIET via de KNLTB Club App, maar via www.toernooi.nl via onderstaande links: Meer informatie en inschrijven Padel Meer informatie en...

ACTIVITEITEN · 03. juni 2020
Onze sponsor Just4Safety organiseert op dinsdagavond 8 september 2020 een training Reanimatie & AED in het clubhuis. De (vrijwillige) eigen bijdrage bedraagt € 10,-. Deze is te voldoen op de avond zelf aan de bar en komt volledig ten goede aan de club. Deze avond leer je hoe je moet reanimeren en hoe je de AED die in de kleedkamers hangt moet gebruiken. Ook krijg je uitleg over HartSlagNu, het alarmeringssysteem waarmee Burgerhulpverleners worden opgeroepen.

ACTIVITEITEN · 01. maart 2020
Op dinsdag 19 mei bestaat de Ridderweide 60 jaar. Dat vieren we o.a. met een echte pubquiz met daarin vragen over 60 jaar Ridderweide, tennis en padel historie. Welke grand slam won Richard Krajicek? Welke bijnaam had Boris Becker? Makkelijke vragen natuurlijk voor de doorgewinterde tennisliefhebber, dus zullen de vragen tijdens de pubquiz wat lastiger zijn. 

ACTIVITEITEN · 17. januari 2020
Op zaterdag 21 maart wordt de Open Dag gehouden.

ACTIVITEITEN · 15. juli 2019
De winnaars van het Sport-Inn Ridderweide Open Toernooi zijn natuurlijk nog even trots op de foto gegaan afgelopen zondag! Van harte! Alle uitslagen van het Sport-Inn Ridderweide Open Toernooi zijn te vinden via deze link.

ACTIVITEITEN · 10. juli 2019
Het 12bb.eu padeltoernooi zit erop. Het waren fantastische dagen; leuke en spannende wedstrijden, veel support en gezelligheid! Deelnemers en vrijwilligers bedankt! Hieronder een foto met (deel van) de prijswinnaars. Alle uitslagen van het 12bb.eu Ridderweide Open Padeltoernooi Tiel zijn te vinden via deze link.