NIEUWS ALGEMEEN · 20. maart 2020
Donderdag 12 maart hebben de groepen 7 en 8 van Basisschool De Bataaf en de Sportklas van RSG Lingecollege een clinic Padel en Tennis gevolgd bij de Ridderweide.

NIEUWS ALGEMEEN · 15. maart 2020
Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.
NIEUWS ALGEMEEN · 13. maart 2020
Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De KNLTB en dus ook de Ridderweide volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Op basis hiervan heeft het bestuur van de Ridderweide helaas het besluit moeten nemen om de Open Dag en het Mini-Maxi Toernooi op zaterdag 21 maart af te lassen.

ACTIVITEITEN · 01. maart 2020
Op dinsdag 19 mei bestaat de Ridderweide 60 jaar. Dat vieren we o.a. met een echte pubquiz met daarin vragen over 60 jaar Ridderweide, tennis en padel historie. Welke grand slam won Richard Krajicek? Welke bijnaam had Boris Becker? Makkelijke vragen natuurlijk voor de doorgewinterde tennisliefhebber, dus zullen de vragen tijdens de pubquiz wat lastiger zijn. 

ACTIVITEITEN · 28. februari 2020
Onze sponsor Just4Safety organiseert op dinsdagavond 21 april 2020 een training Reanimatie & AED in het clubhuis. De (vrijwillige) eigen bijdrage bedraagt € 10,-. Deze is te voldoen op de avond zelf aan de bar en komt volledig ten goede aan de club. Deze avond leer je hoe je moet reanimeren en hoe je de AED die in de kleedkamers hangt moet gebruiken. Ook krijg je uitleg over HartSlagNu, het alarmeringssysteem waarmee Burgerhulpverleners worden opgeroepen.

NIEUWS ALGEMEEN · 06. februari 2020
Vanaf vandaag is het mogelijk om in schrijven voor de tennis- en padellessen die vanaf het voorjaar door DTT+ verzorgd worden.

ACTIVITEITEN · 17. januari 2020
Op zaterdag 21 maart wordt de Open Dag gehouden.

COMPETITIE · 18. december 2019
Diverse teams kampioen geworden in de competitie.

NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Op maandag 25 november heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Er is een volledig nieuw bestuur verkozen, na een jaar, waarin Ramon van Donselaar (voorzitter a.i.) en Marcel Huting (penningmeester a.i. en ledenadministratie) met ondersteuning van Geurt Kakebeen (algemene zaken) de honneurs hebben waargenomen. Het nieuwe bestuur wilt de heren nogmaals dank zeggen voor hun inspanningen en voor hun toezegging ons het komende jaar te blijven ondersteunen waar nodig en gewen
NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Vanaf het komende voorjaar zal DTT+ de tennis- en padeltrainingen verzorgen op de Ridderweide Tennis en Padel.

Meer weergeven