ACTIVITEITEN · 17. januari 2020
Op zaterdag 21 en zondag 22 maart wordt het Open Weekend gehouden. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.
ACTIVITEITEN · 01. januari 2020
NIEUWJAARSBORREL - 18 JANUARI Kom het nieuwe jaar inluiden bij de Ridderweide op zaterdag 18 januari van 15:00 - 17:00 en toost samen met de andere leden op een mooi tennis en padel seizoen! Drankjes zijn voor eigen rekening. Meld je even aan, zodat de barcommissie een beetje indruk heeft van de opkomst en er voldoende op voorraad is.
NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Op maandag 25 november heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Er is een volledig nieuw bestuur verkozen, na een jaar, waarin Ramon van Donselaar (voorzitter a.i.) en Marcel Huting (penningmeester a.i. en ledenadministratie) met ondersteuning van Geurt Kakebeen (algemene zaken) de honneurs hebben waargenomen. Het nieuwe bestuur wilt de heren nogmaals dank zeggen voor hun inspanningen en voor hun toezegging ons het komende jaar te blijven ondersteunen waar nodig en gewen
NIEUWS ALGEMEEN · 13. december 2019
Vanaf het komende voorjaar zal DTT+ de tennis- en padeltrainingen verzorgen op de Ridderweide Tennis en Padel.
NIEUWS ALGEMEEN · 02. december 2019
Op het EK Padel in Bilbao heeft het NL Veteranenteam een historische 2e plaats behaald achter grootmacht Spanje bij zowel de dames als de heren!!! Jack en Ina van harte gefeliciteerd. Uiteraard zijn we trots op deze prestatie.