ACTIVITEITEN · 01. juli 2020
In de week van zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 1 augustus vindt het Ridderweide Midsummer Tennis & Padel Toernooi plaats met als thema Beats, Burgers and Beer. Na de sportieve inspanning onder het genot van een lekker muziekje staat ons nieuwe biermerk Budels Bier | Budelse Brouwerij in de schijnwerpers. Deelname kost €5,- en is alleen mogelijk voor leden. De inschrijving verloopt NIET via de KNLTB Club App, maar via www.toernooi.nl via onderstaande links: Meer informatie en...

NIEUWS ALGEMEEN · 16. juni 2020
Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of heb je dit jaar door het Corona-virus nog te weinig gesport en wil je in de zomer graag naar buiten? Ridderweide Tennis & Padel daagt jou en je vrienden uit voor de Zomerchallenge!

NIEUWS ALGEMEEN · 08. juni 2020
Misschien heb je het vandaag gelezen in de Telegraaf of voorbij zien komen in Shownieuws. Robin Haase, proftennisser en sinds 2006 kopman van Oranje heeft de campagne "Balletje slaan?" opgestart, met als doel om tennisverenigingen de deuren open te laten zetten voor niet-tennissers om in beweging te komen. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen.

ACTIVITEITEN · 03. juni 2020
Onze sponsor Just4Safety organiseert op dinsdagavond 8 september 2020 een training Reanimatie & AED in het clubhuis. De (vrijwillige) eigen bijdrage bedraagt € 10,-. Deze is te voldoen op de avond zelf aan de bar en komt volledig ten goede aan de club. Deze avond leer je hoe je moet reanimeren en hoe je de AED die in de kleedkamers hangt moet gebruiken. Ook krijg je uitleg over HartSlagNu, het alarmeringssysteem waarmee Burgerhulpverleners worden opgeroepen.

18. mei 2020
Sinds maandag wordt er weer lekker getennist, maar natuurlijk missen velen de mogelijkheid van het dubbelspel. Gisteren hebben we overleg gehad met de gemeente en tijdens de bestuursvergadering is het besluit genomen om vanaf maandag 18 mei het dubbelspel voor zowel tennis als padel toe te staan, met uitdrukkelijke eis vanuit de gemeente de 1,5 meter afstand te allen tijde in acht te nemen. Ga dus tijdens een rally niet tot het uiterste om een punt te halen en je dubbelpartner omver te lopen,...
NIEUWS ALGEMEEN · 11. mei 2020
Afgelopen vrijdag hebben we overleg gehad met de gemeente en zaterdag heeft de Veiligheidsregio een nieuwe noodverordening afgegeven, waardoor we onder voorwaarden weer van start mogen. Senioren mogen zonder aanwezigheid van een toezichthouder tot in ieder geval 1 juni alleen vrij tennissen en padellen in een enkelspel.
NIEUWS JEUGD · 25. april 2020
In de week van 4 mei kan de nieuwe tennisschool DTT+ eindelijk van start bij Ridderweide Tennis & Padel met trainingen voor de jeugd. Door de maatregelen rondom het Corona-virus was het eerder niet mogelijk om de trainingen te starten, maar met de onlangs afgekondigde versoepeling is het voor jeugd tot en met 18 jaar weer toegestaan om te sporten en om trainingen te volgen. De Ridderweide zal dan ook voor deze leden weer opengaan. Het park blijft tot in ieder geval half mei gesloten voor senior

NIEUWS ALGEMEEN · 20. maart 2020
Donderdag 12 maart hebben de groepen 7 en 8 van Basisschool De Bataaf en de Sportklas van RSG Lingecollege een clinic Padel en Tennis gevolgd bij de Ridderweide.

NIEUWS ALGEMEEN · 15. maart 2020
Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.
NIEUWS ALGEMEEN · 13. maart 2020
Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De KNLTB en dus ook de Ridderweide volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Op basis hiervan heeft het bestuur van de Ridderweide helaas het besluit moeten nemen om de Open Dag en het Mini-Maxi Toernooi op zaterdag 21 maart af te lassen.

Meer weergeven