Het laatste JEUGDnieuws

SURPRISE TOSS

Op vrijdag 29 november 2019 organiseren wij weer onze jaarlijkse Surprisetoss. Het start om 16.00 uur en is afgelopen rond 18.00 uur. Graag verwachten we jullie rond 15.55 uur aanwezig te zijn zodat we direct om 16.00 kunnen beginnen. Dit jaar is het wel iets anders dan de voorafgaande jaren. Iedereen mag 1 introducee meenemen!

 

Je neemt zelf als deelnemer en dus ook de introducees een klein cadeautje mee van maximaal € 2,50. Je schrijft je individueel in maar speelt dubbel. Van de vier cadeautjes die je dan hebt, mogen de winnaars eerst een cadeautje kiezen en daarna de verliezers. Zo ga je een paar rondes door en na de laatste ronde mag je het cadeautje houden en uitpakken.

Het wordt een super gezellige middag, met als afsluiting Friet van Piet!

 

Geef je snel op via onderstaand formulier en we zien jullie graag op vrijdag 29 november! Je hebt t/m 25 november de tijd om je in te schrijven. De Surprisetoss is voor alle jeugd t/m 17 die lid zijn van LTV de Ridderweide.


Download
Open uitnodiging suprisetoss2 2019[1].pd
Adobe Acrobat document 151.4 KB


DOE MEE MET DE WORLD TOUR OF COMPETITIE

Ook dit najaar kun je als trotse Ridderweider weer meedoen aan de World Tour (rood/oranje) of competitie (groen/geel). Lees snel verder voor meer info en om je meteen in te schrijven.Iedere eerste donderdag van de maand: Meet & Play voor jeugd

Lekker tennissen en nieuwe tennismaatjes ontmoeten? Dan moet je meedoen met Meet & Play! Op donderdag organiseren we Meet & Play voor jeugdspelers (vanaf oranje t/m 17 jaar). Vriendschappelijke wedstrijden met en tegen andere Ridderweiders. Het gaat erom dat je lol hebt, lekker een balletje slaat en andere tenniskids leert kennen. Je kunt dus gerust alleen komen, er is altijd wel iemand om mee te spelen. 

 

Wanneer? Iedere eerste donderdag van de maand (behalve in januari!)

Voor wie? Alle spelers vanaf ORANJE t/m 17 jaar

Hoe laat? Van 18:00 tot 19:30 uur

Wat? We spelen wedstrijdjes van een half uur. Je kunt stoppen wanneer je wilt.FOTO's van het jeugdevent

Het jeugdevent voor oranje-rood was een groot succes! Check snel de foto's van alle tennistalenten :)