VOORJAARSCOMPETITIE

Afgelopen najaar hebben we de eerste padel competitie op ons park gespeeld met 3 teams in totaal. We zien vaker en vaker dat de padelbanen op de doordeweekse avonden vol bezet zijn en het plezier spat er vanaf. Kortom het komt op gang en er is in mijn ogen een duidelijk toename merkbaar van het aantal spelers, of in ieder geval van het aantal speeluren.

 

Ik ben benieuwd naar de aanmeldingen voor het komende voorjaar, tot nu toe was het mogelijk om elk team 2 banen ter beschikking te stellen, ik verwacht echter dat dat nog wel eens moeilijk kan worden voor komend seizoen, graag hoor ik jullie mening hierover gebaseerd op de ervaringen van de najaarscompetitie. Ik hoop dat er meer en meer verenigingen mee gaan doen waardoor de niveau verschillen verdwijnen en de wedstrijden spannender worden.

 

De knltb merkt de toename ook op, zie deze website met informatie over de voorjaarscompetitie.

Inschrijven

Inschrijven voor het voorjaar kan weer, de speeldagen zijn bekend: 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar competitie@ridderweide.nl

Download
Padel inschrijven voorjaarscompetitie 2019 informatie
Padel inschrijven voorjaarscompetitie 20
Adobe Acrobat document 172.7 KB

SPEELDATA

Bardienst

Ook tijdens deze competitie moeten de teams zelf de bardienst verzorgen. Dit betekent dat jouw team moet zorgen dat er een vaste barbezetting is, als er op de dag dat jouw team wordt ingedeeld, bardienst gedaan moet worden. Je dient dan dus 1 extra speler in te plannen op deze dag(deel). Op deze manier is de bar altijd bezet met één duidelijk aanspreekpunt vanuit jouw team.

Inschrijven kan per e-mail naar competitie@ridderweide.nl  Je dient je als team op te geven. Ons verzoek aan jullie is om de teamcaptain de e-mail te laten versturen. Inschrijven kan als team en een team dient uit minimaal 5 spelers te bestaan (zie ook toelichting bij ‘bardienst’ en ‘lotingsprocedure’).

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 90,00 per team. 

 

De wedstrijdballen die je van de verenigingen ontvangt voor aanvang van de competitie, blijven eigendom van jullie team na afloop van de competitie.

 

Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 december 2018! Betalingen dienen voor 30 december 2018 binnen te zijn bij de vereniging.

 

Loting:

 

Indien er te veel competitie teams inschrijven dan zullen we moeten loten, we hanteren daarvoor een vaste procedure, al in gebruik voor het tennis. Klik hier voor de lotingsprocedure. Indien er geloot moet worden, zal dit gebeuren in de week van 24 december 2018. Mocht een en ander niet duidelijk zijn, laat het dan even weten via competitie@ridderweide.nl.