TOERNOOIEN

Ieder jaar organiseert Ridderweide Tennis en Padel open toernooien waaraan alle tennissers en padellers uit Tiel en omgeving kunnen deelnemen. Hieronder vind je meer informatie. 

 

Kijk op de pagina Jeugd voor meer over jeugdtoernooien.

KOMENDE TOERNOOIEN


Ridderweide Oliebol Tennis en Padel 2019

Op zaterdag 28 december 2019 houden we Ridderweide Oliebol Tennis en Padel 2019. Het is voor alle leden. Tennissers en padellers. Jong en oud.

Er wordt gespeeld volgens een 'toss' systeem, waarbij dubbelteams worden gevormd uit een sterke en minder sterke speler. Het gaat hierbij vooral om de gezelligheid en de uitslag van de wedstrijd zal via een verrassingsfactor wel eens een hele andere wending kunnen krijgen. Iedereen kans dus!

Schrijf je snel in op toernooi.nl via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=50FFFCD5-4E05-4FC7-8B7D-B1C2A4375388

Deelname: Het inschrijfgeld is niet in geld uit te drukken, maar een bijdrage in natura (bij voorkeur eetbaar) wordt ZEER gewaardeerd!

AFgelopen TOERNOOIEN

Sport-Inn Open Ridderweide Toernooi

12BB.EU RIDDERWEIDE OPEN PADEL TOERNOOI


OLIEbOLLEN PADEL TOERnooI 28 DECEMBER 2018

 

 

 

 


Flipjes Open Padel Toernooi                                  16-17 en 18 november


Open Ridderweide Stamppot dubbel Toernooi

Het Open Ridderweide Stamppot dubbel Toernooi is dit jaar van 29 oktober tot en met 10 november.

Het is voor de derde keer dat dit gezellige toernooi georganiseerd wordt.

Je kunt inschrijven tot 19 oktober voor de categorieën HD, DD, GD 4/5,6 15+, 7,8,9 17+ en 7 45+

 

 

  


CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Wie mag zich voor een jaar lang kronen tot beste speler van LTV de Ridderweide? In juni wordt dat uitgevochten tijdens de clubkampioenschappen. In enkel- en dubbelspel wordt in verschillende categorieën gestreden om de winst. Met in 2017 ook een speciale poule voor de nieuwste Ridderweiders. Schrijf je snel in!


RIDDERWEIDE OPEN TENNISTOERNOOI

In de zomer organiseren we ieder jaar het Ridderweide Open Tennistoernooi. Deelnemen kan in verschillende categorieën en op verschillende niveaus en je speelt voor rankingpunten. 


STAMPPOT OPEN DUBBELTOERNOOI

Het gezelligste toernooi van het najaar in Tiel en omgeving. Een dubbeltoernooi dat in het teken staat van sportiviteit en gezelligheid. Je speelt niet voor rankingpunten. In 2017 wordt het toernooi gespeeld van 30 oktober t/m 11 november (voorweekend 28 en 29 oktober).