VOORJAARSCOMPETITIE

 

De voorjaarscompetitie 2019 start op zaterdag 6 april en eindigt op 2 juni (totaal 7 speeldagen). Hieronder vast een overzicht voor de competitiedata, alle details voor de speeldata en inhaaldagen kunt je hier bekijken.

Inschrijven kan tot 23 december, betalen voor 30 december. Na ontvangst van de inschrijving krijgt de aanvoerder een bevestiging met de details voor de betaling. Let op pas zodra de betaling is ontvangen is de inschrijving voltooid en kunnen wij de inschrijvingen bekijken en eventueel een loting doen alvorens over te gaan tot inschrijving bij de knltb.

Let op, voor een aantal teams is de afgelopen seizoen gekozen competitievorm niet meer mogelijk!

De KNLTB heeft namelijk de competitiesoorten geharmoniseerd, zie hier als je meer wilt lezen over de achtergronden. In het kort, de aanleiding:

     Te grote versnippering van het aantal soorten

     Grote niveauverschillen

     Grote reisafstanden

     Opheffen van de districten

en de genoemde voordelen:

     Meer massa: meer spelers en teams per soort

     Minder niveauverschil binnen de poules

     Kortere reisafstanden

     Meer variatie in tegenstanders

 

Alle op dit moment beschikbare competitiesoorten van de KNLTB vind je hier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar competitie@ridderweide.nl

SPEELDATA

De voorjaarscompetitie wordt gespeeld over zeven speeldagen in april, mei en juni 2019. Download hieronder een overzicht van alle speeldata en voorjaarscompetitie 2019

Download
Inschrijven voorjaarscompetitie 2019 Ten
Adobe Acrobat document 379.7 KB

Bardienst

Ook tijdens deze competitie moeten de teams zelf de bardienst verzorgen. Dit betekent dat jouw team moet zorgen dat er een vaste barbezetting is, als er op de dag dat jouw team wordt ingedeeld, bardienst gedaan moet worden. Je dient dan dus 1 extra speler in te plannen op deze dag(deel). Op deze manier is de bar altijd bezet met één duidelijk aanspreekpunt vanuit jouw team.

Inschrijven:

Inschrijven kan per e-mail naar competitie@ridderweide.nl  Je dient je als team op te geven. Ons verzoek aan jullie is om de teamcaptain de e-mail te laten versturen. Graag duidelijk aangeven in de e-mail voor welke competitie soort jullie inschrijven en op welke dag / avond. Inschrijven kan als team en een team dient uit minimaal 5 spelers te bestaan (zie ook toelichting bij ‘bardienst’ en ‘lotingsprocedure’).

 

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 90,00 per team. 

 

De wedstrijdballen die je van de verenigingen ontvangt voor aanvang van de competitie, blijven eigendom van jullie team na afloop van de competitie.

 

Inschrijven kan tot en met zaterdag 22 december 2018! Betalingen dienen voor 30 december 2018 binnen te zijn bij de vereniging.

 

Loting:

 

Indien er te veel competitie teams inschrijven dan zullen we moeten loten, we hanteren daarvoor een vaste procedure, al in gebruik voor het tennis. Klik hier voor de lotingsprocedure. Indien er geloot moet worden, zal dit gebeuren in de week van 24 december 2018. Mocht een en ander niet duidelijk zijn, laat het dan even weten via competitie@ridderweide.nl.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar competitie@ridderweide.nl