COMPETITIES

Ridderweide Tennis en Padel neemt deel aan de landelijke en regionale tenniscompetities van de KNLTB en organiseert ieder jaar in de winter een eigen interne tenniscompetitie. Je kunt je samen met een team van minimaal vijf spelers inschrijven voor één of meerdere competities. Je speelt altijd tegen tegenstanders van hetzelfde niveau. Competitie spelen is ontzettend leerzaam omdat je veel wedstrijden speelt tegen verschillende tegenstanders. Bovendien is spelen in een competitieteam heel gezellig, ook dat is belangrijk! 

  

Hieronder vind je meer informatie over de tenniscompetities voor senioren. Klik hier voor meer info voor de jeugd. 

 

VOORJAARSCOMPETITIE

De KNLTB organiseert ieder jaar een landelijke en regionale voorjaarscompetitie. Inschrijven kan in verschillende klasses, speelvormen en voor verschillende speeldagen.


ZOMERAVONDCOMPETITIE

De gezellige en recreatieve zomeravondcompetitie wordt jaarlijks in de regio midden door de KNLTB georganiseerd. De competitie wordt gespeeld op de woensdagavonden.


NAJAARSCOMPETITIE

Ook de najaarscompetitie wordt landelijk en regionaal door de KNLTB georganiseerd. Inschrijven kan in verschillende klassen, speelvormen en voor verschillende speeldagen.


WINTERCOMPETITIE

Traditie bij Ridderweide: de interne wintercompetitie. Een aantal vrijdagavonden in de koudste tijd van het jaar die bol staan van sportiviteit, gezelligheid en mooie dubbelpartijen.