· 

RIDDERWEIDE OPEN DAG

Kom op zaterdag 5 september 2020 tussen 10:00 - 15:00 uur kennismaken met Ridderweide Tennis en Padel. Padel is een nieuwe spectaculaire en snelle racketsport. Ridderweide is de eerste vereniging in de wijde omgeving die 2 padelbanen heeft en waar zelfs al enthousiast competitie op wordt gespeeld. Padel is een combinatie van squash en tennis. Je mag de glazen achterwanden gebruiken in het spel. Probeer het uit!

TENNIS / PADELCLINIC
DTT+, onze padel- en tennisschool, verzorgt tijdens de open dag tennis- en padelclinics. Geef je even op via www.bit.ly/opendag_ridderweide op de gewenste tijd. Vrije inloop is uiteraard ook mogelijk. Kom kennismaken met de nieuwe Padel- en Tennisschool DTT+

MEET JE SERVICESNELHEID
Wie slaat de hardste service?

DEMONSTRATIEWEDSTRIJDEN
Kom genieten van een demonstratiewedstrijden en laat je overtuigen!