· 

ZOMERSTOP BIJ VOETBAL OF HOCKEY? DOE MEE AAN DE ZOMERCHALLENGE!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of heb je dit jaar door het Corona-virus nog te weinig gesport en wil je in de zomer graag naar buiten? Ridderweide Tennis & Padel daagt jou en je vrienden uit voor de Zomerchallenge!

 

De Zomerchallenge is een speciaal lidmaatschap van 3 maanden, voor jong en oud, waarbij je de maanden juli, augustus en september vrij kunt tennissen en/of padellen wanneer het jou uitkomt. Op zaterdag 27 juni organiseert DTT+ een clinic tennis & padel, zodat je met beide sporten kunt kennismaken. Ga je de uitdaging aan? Dan krijg je ook nog 3 trainingen op zaterdag 4, 11 en 18 juli. Op zaterdag 5 september tijdens de Ridderweide Open Dag houden we een Zomerchallenge toernooi, waar je natuurlijk ook aan meedoet! 

 

Heb je geen materiaal? In onze kleedkamers liggen leenrackets en ballen die je kunt gebruiken. 

 

Kosten: € 60,-  

 

Direct inschrijven voor de Zomerchallenge kan via het inschrijfformulier

Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst naar de clinic te komen voordat je deze uitdaging aangaat. Geef je aanwezigheid even door via dit formulier