· 

WIJ ZIJN TENNIS

Misschien heb je het vandaag gelezen in de Telegraaf of voorbij zien komen in Shownieuws. Robin Haase, proftennisser en sinds 2006 kopman van Oranje heeft de campagne "Balletje slaan?" opgestart, met als doel om tennisverenigingen de deuren open te laten zetten voor niet-tennissers om in beweging te komen. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen. Ridderweide Tennis & Padel omarmt dit initiatief uiteraard en werkt hier graag aan mee. 

Hoe dit in zijn werk gaat?
Via social media en persberichten, maar natuurlijk ook door de lokale tam tam, worden zoveel mogelijk niet-tennissers bereikt en opgeroepen zich via de website wijzijntennis.nl op te geven. Alle inschrijvingen worden verdeeld over de deelnemende verenigingen, waar tennissers klaar staan om de deelnemers een warm onthaal te geven en met hen een balletje te slaan. Vrijblijvend en belangeloos.  


Help je mee?
Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Je kunt ze erover vertellen of wijzen op de website wijzijntennis.nl. Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel de berichten van Wij zijn tennis die je vind op Instagram en op Facebook.

 

Wil je een balletje slaan met onze gasten? Stuur een mail naar communicatie@ridderweide.nl