· 

Weer lekker bewegen en trainen voor jeugd bij Ridderweide

In de week van 4 mei kan de nieuwe tennisschool DTT+ eindelijk van start bij Ridderweide Tennis & Padel met trainingen voor de jeugd. Door de maatregelen rondom het Corona-virus was het eerder niet mogelijk om de trainingen te starten, maar met de onlangs afgekondigde versoepeling is het voor jeugd tot en met 18 jaar weer toegestaan om te sporten en om trainingen te volgen. De Ridderweide zal dan ook voor deze leden weer opengaan. Het park blijft tot in ieder geval half mei gesloten voor senior leden. Dennis van der Burgh en Frank Cornelese, trainers bij DTT+, staan te trappelen om na een gedwongen pauze weer de baan op te mogen. Er gaan zowel tennis- als padelgroepen van start.

 

Wil je proberen of tennis of padel ook voor jou een leuke sport is? Voor jeugd tot en met 12 jaar is het mogelijk om op donderdag 7 en 14 mei van 15:00 – 16:00 uur deel te nemen aan vrije inloop trainingen. Wil je meedoen? Je hoeft je van tevoren niet aan te melden, maar je kunt je deze dagen om 15:00 uur bij de Ridderweide melden.

 

Passen deze dagen niet, maar wil je wel een introductie training volgen? Neem dan contact op met Dennis van der Burgh via www.dttplus.nl of kijk op www.ridderweide.nl voor de mogelijkheden.