· 

RIDDERWEIDE TENNIS EN PADEL GESLOTEN TOT EN MET 28 APRIL

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden in ieder geval t/m 28 april.

 

De KNLTB heeft daarom alle tennisverenigingen opgeroepen om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder valt ook trainingen en vrij tennissen. Het bestuur van de Ridderweide Tennis & Padel gaat uiteraard mee in deze oproep in de hoop en verwachting dat de verspreiding van het coronavirus snel een halt wordt toegeroepen. Vanaf heden is het park gesloten en kan er geen gebruik worden gemaakt van de banen. We rekenen op uw medewerking. 

 

De genomen maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB informeert ons de komende dagen hieromtrent. Daarnaast zullen de clinics a.s. zaterdag om kennis te maken met DTT+ ook helaas niet door kunnen gaan.

#staysafe

Met sportieve groet, 


Bestuur Ridderweide Tennis & Padel