· 

DTT+ VERZORGT VANAF VOORJAAR 2020 TENNIS- EN PADELTRAININGEN OP RIDDERWEIDE

Vanaf het komende voorjaar zal DTT+ de tennis- en padeltrainingen verzorgen op de Ridderweide Tennis en Padel. DTT+ neemt hiermee het stokje over van Tennisschool Engelaar (TSE) en Padel Opleiding Engelaar, die eerder dit jaar heeft laten weten haar activiteiten bij de Ridderweide te beëindigen. Dennis van der Burgh, eigenaar van de tennisschool, is geen onbekende voor de Ridderweide. Als lid maakt hij geregeld gebruik van de padelbanen. DTT+ geeft ook training op de Tielse vereniging Ten Medel en het Indoor Tenniscentrum Tiel en zal dit naast de trainingen op de Ridderweide samen met het team van enthousiaste, gecertificeerde trainers continueren.

Met de keuze voor DTT+ verwacht het bestuur van de Ridderweide wederom een goede invulling te hebben gevonden voor zowel de tennis- als de padeltrainingen. Zowel voor de jeugd als de senioren en voor alle niveaus is DTT+ in staat om kwalitatieve trainingen te organiseren. Daarnaast zal DTT+ ook een actieve rol vervullen bij het organiseren van clinics, uiteraard in samenwerking met de vereniging. De eerste kennismaking met DTT+ is mogelijk medio maart tijdens de Open Dag. Inschrijven voor trainingen zal binnenkort mogelijk worden. Hierover ontvangt u nog extra informatie. Uiteraard zullen de trainers zich dan ook nader voorstellen. Het bestuur zal komend jaar geregeld een evaluatiemoment houden met DTT+ om tot een zo optimaal mogelijke samenwerking te komen.

Het bestuur van de Ridderweide spreekt nogmaals haar waardering uit voor Jack Engelaar en Ina van Lavieren voor hun inzet voor de vereniging en verwacht ze nog lang als actief (padel)lid te mogen begroeten.

Sportieve groet,

 

Bestuur Ridderweide